Via de computer kun je steeds meer regelen. Handig, maar lastig als je er weinig of geen ervaring mee hebt. Met de cursus Klik & Tik kun je in je eigen tempo en stapsgewijs gaan werken met de computer en internet.

De Basismodule bestaat uit 5 lessen voor mensen die nauwelijks of nog nooit (zelfstandig) met een computer hebben gewerkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het aanzetten van de computer, typen, teksten aanpassen en e-mail versturen.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat de cursist in de Bibliotheek kan doen. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kan de deelnemer zelf gaan oefenen. De cursus kan onder begeleiding van een docent gevolgd worden.

Data cursus

De cursus vindt plaats in bibliotheek Havelte van 10.00 tot 12.00 uur op donderdag 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober.

Via 088 012 8225, in de bibliotheek of via info@bibliotheekhavelte.nl

De cursus Klik & Tik is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek