Deze cursus is een vervolg op de basiscursus Klik & Tik. De onderwerpen uit de basiscursus, zoals typen, teksten aanpassen en e-mail versturen komen weer aan bod, maar er vindt meer verdieping plaats. Ook is er ruimte om in te gaan op de individuele vragen.

De cursus bestaat uit 4 lessen. Je kunt deelnemen als je de basiscursus hebt gevolgd. Maar je kunt ook deelnemen als je al wel redelijk vaardig bent op de computer, maar meer wilt leren.

Klik & Tik is een oefenprogramma dat de cursist in de Bibliotheek kan doen. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kan de deelnemer zelf gaan oefenen. De cursus kan onder begeleiding van een docent gevolgd worden.

Data cursus

De cursus vindt plaats in bibliotheek Vledder van 10.00 tot 12.00 uur op woensdag 13, 20 en 27 november, 4 december.

Via 088 012 8475, in de bibliotheek of via info@bibliotheekvledder.nl

De cursus Klik & Tik is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek